Podsumowanie WEEKEND KUCHNI WŁOSKIEJ
W ostatni weekend stycznia w naszej Restauracji Od Nova zorganizowaliśmy weekend kuchni włoskiej. Na przystawkę podaliśmy Bruschette na dwa sposoby – klasyczną z pomidorem, bazylią i oliwą z oliwek, a drugą z boczniakiem, pieczarką i sosem balsamicznym. Na pierwsze danie królowała aromatyczna zupa rybna Cioppino. Dania główne to Saltimbocca z kremowym makaronem alfredo, Arancicni, czyli ryżowe kulki z mozzarellą i szynką dojrzewającą oraz rewelacyjne Ravioli z płynnym żółtkiem oraz serem ricotta, podane z palonym masłem z dodatkiem świeżej szałwii. Wisienką na torcie było Semifredo podane z ciepłym sosem karmelowym. Było pysznie, po włosku!
Rezerwacja terminów i szczegółowe informacje na temat organizacji imprez firmowych, szkoleń, wesel oraz innych imprez okolicznościowych
tel. +48 511 530 572
3-gwiazdkowy Hotel Górski Proszenie 1B 97-320 Wolbórz